Esade reforça la presència a Madrid amb un nou campus l’any que ve

Esade

Esade inaugurarà l’any vinent un nou campus a Madrid, on és present des de fa 25 anys. Aquesta nova seu estarà situada al barri de Mirasierra, concretament al número 3 del carrer Valle de la Fuenfría. Es tracta d’un enclavament situat a la zona nord on ja hi ha una destacada oferta educativa i que, amb l’arribada d’Esade, "veurà reforçat el seu atractiu com a hub de formació i recerca i desenvolupament de talent", segons l’escola barcelonina.

L’edifici és propietat de Saint Croix Holding Immobilier i el projecte d’arquitectura i disseny ha estat encarregat a Savills, consultora que també ha acompanyat Esade en tot el procés d’identificació i selecció de l’immoble idoni per al seu nou campus. La nova seu comptarà amb unes instal·lacions que es troben a l’avantguarda de la innovació i de la tecnologia, amb el màxim confort i energèticament responsables. Es tracta d’un únic bloc de quatre plantes i quatre façanes i més de 4.800 metres quadrats. Segons manifesta Xavier Mendoza, director general d’Esade, amb aquesta decisió, l’escola dona resposta "a la creixent demanda" de programes d’Executive Education.

El nou campus d’Esade a Madrid comptarà amb tretze aules per a formació amb les seves corresponents sales de treball en equip, especialment dissenyades per implementar la metodologia pedagògica pròpia d’Esade en els seus programes de formació directiva, espais polivalents per a activitats que potenciïn la connexió amb companyies, un auditori i diferents zones de lleure i networking.

La instal·lació estarà equipada, a més, amb els últims avenços tecnològics, amb un espai dedicat a experiències immersives i realitat virtual i una Mediaroom juntament amb altres zones polivalents orientades al wellbeing.