En general, el sector de l’hostaleria és dels més precaritzats. Passa als principals països europeus, des d’Alemanya, el motor de la Unió Europea (UE), fins al Regne Unit, que va decidir marxar del club dels Vint-i-set. Les regulacions en aquest sector són variades, però hi ha varietat d’horaris i fins i tot la possibilitat que s’allarguin les jornades si se’n justifiquen els motius.
La gestió del temps
Poca unanimitat europea
Cada país d’Europa té la seva pròpia regulació d’horaris a l’hostaleria. Tot i que les hores de tancament estan fixades, en algunes ciutats els locals tenen flexibilitat per obrir passada la mitjanit.
Temes:
El més llegit
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Els súpers amplien l’oferta de plats llestos per menjar ‘in situ’
- Puigdemont dubta del compromís contra l’extrema dreta d’Illa