Catalunya es posa al capdavant en la recerca entorn de l’alimentació a força de proteïna alternativa. És a dir, la que prové de plantes o fins i tot d’insectes i que permet desenvolupar, per exemple, productes anàlegs a la carn o al peix que en realitat no ho són. La Generalitat de Catalunya destinarà 7 milions d’euros a fer que l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries (IRTA) posi en marxa un centre d’innovació en proteïnes alternatives. L’han anomenat així, Centre d’Innovació en Proteïnes Alternatives (CiPA), i funcionarà, en realitat, com un ‘hub’ de recerca.
Innovació alimentària
Catalunya destinarà 7 milions a un ‘hub’ de recerca entorn de la proteïna alternativa a l’animal

Temes:
El més llegit
- Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Un terç de l’Eixample és estranger
- "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit