Cinc anys després, Alimentaria Foodtech ha tornat a obrir les portes a Barcelona. El saló dedicat als equips, la tecnologia i els ingredients per a la indústria alimentària no se celebrava des del 2018 per culpa de la pandèmia de covid i ha tornat formalment aquest dilluns al recinte Gran Via de Fira de Barcelona amb un centenar més d’empreses expositores (entorn de 370), una superfície d’exposició més gran (16.000 metres quadrats) i un protagonista completament diferent del de llavors: la proteïna i els ingredients alternatius.
Congressos
D’ingredients per fer crispetes amb gust de tripes a màquines per marinar a gran escala: així és Alimentaria Foodtech 2023

Temes:
El més llegit
- Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Seat prescindeix d’improvís de Griffiths, president de la companyia
- L’arribada d’una nova borrasca tornarà a portar pluges generalitzades a partir de dimecres