En un edifici del segle XI, l’antic convent de Llançà, reposa el que serà el primer whisky fet íntegrament a Catalunya, d’un color ambre intens i un marcat gust d’ordi. Els artífexs d’aquest aiguardent, que si tot va bé es podrà degustar a partir del 2024, són Isaac Castelló i Pilar Martínez, que fa quatre anys van deixar la seva feina a la banca i en un laboratori carni per elaborar licors artesans, sota el nom Quevall «sense tenir-ne ni idea», assegura Isaac Castelló.
Empreses
Neix el primer whisky elaborat íntegrament a Catalunya
Isaac Castelló i Pilar Martínez deixen la seva feina a la banca i el sector carni per muntar la destil·leria Quevall

Temes:
El més llegit
- El pacífic poble a només 15 minuts de Santa Coloma de Gramenet: espectacular
- Agonia comercial en mercats de la província de BCN
- Els mals hàbits dels ‘boomers’ desafien el sistema de salut
- El tardeig s’expandeix per locals de tot tipus amb (i sense) permisos d’Interior i amb queixes de l’oci a Catalunya
- Ter Stegen s’acosta ara a un perillós dilema