Vivenda

Cedeixen un solar per construir 57 vivendes de lloguer assequible a Granollers

  • L’Ajuntament cedirà un solar Incasol per construir 57 vivendes de lloguer assequible

  • Es construiran al barri de Lledoner i preveuen que estiguin acabades en un termini de quatre anys.

ACN

L’Ajuntament de Granollers cedirà un solar a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per construir 57 vivendes de lloguer assequible al barri de Lledoner que preveuen que estiguin acabades en un termini de quatre anys.

L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, i la directora de l’Incasòl, Maria Sisternas, han firmat aquest dimarts la cessió durant un període de 75 anys, prorrogable fins a 99 anys, d’aquest solar situat al carrer Ripollès.

Els terrenys tenen una superfície de 2.320 metres quadrats de terra i 7.004 m2 de sostre i allà s’hi construirà aquesta promoció de 57 vivendes de lloguer assequible més les places d’aparcament corresponents i locals comercials en planta baixa.

Es preveu una reserva inicial del 25% de la vivenda per a menors de 35 anys amb la voluntat que els joves tinguin opció a quedar-se a la ciutat.

L’alcaldessa Alba Barnusell ha anunciat que l’Ajuntament de Granollers ha rebut 1.358.000 euros de subvenció Next Generation per a dos projectes de vivenda protegida.

Uns 850.000 euros d’aquesta subvenció es destinaran a l’edifici de 17 vivendes del passeig de la Muntanya que seran de propietat municipal i construïdes amb fons municipals.

El mig milió d’euros restant es destinarà a un projecte de vivenda cooperativa per construir 29 vivendes al carrer Rosselló.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers