Madrid presenta una eina virtual per facilitar la recerca de feina

L’Ajuntament de Madrid ha presentat aquest dijous la plataforma virtual d’ocupació SALTA, que ofereix una atenció permanent als usuaris les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any, perquè els usuaris i les empreses es puguin inscriure en els serveis de l’Agència per a l’Ocupació de Madrid o consultin la informació disponible.

En una nota, el consistori madrileny detalla que els inscrits obtindran comunicacions individualitzades enviades pel personal de l’agència i, a més, tindran la possibilitat de concertar una cita virtual amb tècnics d’ocupació, mentre que les empreses podran penjar ofertes de feina.

El projecte permetrà unificar la interfície de l’Agència per a l’Ocupació i farà un pas endavant en la digitalització del contingut, especialment d’informació per a programes de treball, seminaris, fires, esdeveniments o estudis.

El servei pretén que els usuaris desenvolupin un comportament actiu en la recerca de feina, i per això es fomentarà que, de forma immediata i automàtica, puguin consultar-se les informacions dels perfils i actualitzar-les en cas que fos necessari, així com corregir o determinar els objectius professionals de forma més específica.

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha acudit a la presentació de l’eina, celebrada al districte d’Usera, i ha remarcat que SALTA «permetrà que els usuaris i les empreses estiguin interconnectats» en un model de recerca d’ocupació «àgil i ràpid».