Les Canàries es mantenen alienes a la falta de gel a què s’enfronten els sectors de la restauració i l’alimentació a la Península. Tant és així que des de l’arxipèlag surten diàriament tones d’aquest producte per omplir els congeladors de diversos supermercats. Lluny d’atribuir tots els problemes a la calor, la pandèmia i l’increment dels costos, amb els energètics al capdavant, els productors canaris adverteixen que el gel és víctima de problemes que arrossega des de fa dècades. «Veníem la bossa a 150 pessetes fa 30 anys i avui, a 85 cèntims», explica el gerent de l’empresa canària Arucansa, Francisco Suárez.
Falta de proveïment
Les Canàries exporten gel per pal·liar el desproveïment de la Península
Arucansa incrementa la seva producció per cobrir part de les carències de la resta de l’Estat

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança