La primera Setmana Santa amb la covid pel mig –a només dues setmanes de declarar-se l’estat d’alarma– la majoria la va passar confinat. En la segona arrasava la quarta onada i en territoris com Catalunya les restriccions obligaven la restauració a tancar a primera hora de la tarda, i recloïa els escassos turistes a sopar a l’hotel. I no serà fins a la tercera, la que comença la setmana que ve, quan hotels, cases rurals, bars i restaurants tornaran a obrir els negocis sense restriccions i amb la perspectiva d’intentar tornar a fer caixa com abans del virus.
Mercat laboral
Les empreses turístiques preparen una Setmana Santa sense restriccions però a mig gas en contractes
Les previsions d’ocupació de les empreses de treball temporal anticipen una campanya amb la meitat de nous ocupats que el 2019
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Sense toros però amb antitaurins
- Laporta es cansa de Xavi
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"