La primera Setmana Santa amb la covid pel mig –a només dues setmanes de declarar-se l’estat d’alarma– la majoria la va passar confinat. En la segona arrasava la quarta onada i en territoris com Catalunya les restriccions obligaven la restauració a tancar a primera hora de la tarda, i recloïa els escassos turistes a sopar a l’hotel. I no serà fins a la tercera, la que comença la setmana que ve, quan hotels, cases rurals, bars i restaurants tornaran a obrir els negocis sense restriccions i amb la perspectiva d’intentar tornar a fer caixa com abans del virus.
Mercat laboral
Les empreses turístiques preparen una Setmana Santa sense restriccions però a mig gas en contractes
Les previsions d’ocupació de les empreses de treball temporal anticipen una campanya amb la meitat de nous ocupats que el 2019

Temes:
El més llegit
- Estat dels embassaments avui, 5 de maig, a Catalunya: Sau, Foix, Susqueda i la resta de pantans
- L’impuls al biogàs accelerarà el tancament d’abocadors a Catalunya
- Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Trump vol reobrir Alcatraz, 62 anys després del seu tancament
- Torna el mític Tren Granota