Alimentaria, la fira més gran del sud d’Europa, obre les portes aquest dilluns en el marc d’una revolució de les propostes alimentàries basades en l’àmbit vegetal. L’identificatiu anglosaxó ‘plant based’ es configura com el passaport ideal per captar l’atenció de la indústria alimentària i el favor dels consumidors, nous aires per al futur de l’alimentació a Occident. La proteïna vegetal està en el focus de la indústria que protagonitza Alimentaria, que amb més de 3.000 expositors i la pràctica totalitat de la superfície de Fira de Barcelona ocupada mostra l’auge imparable de la tendència. Vegans, vegetarians i flexiterians estan d’enhorabona per la perspectiva d’una nova oferta industrial que aspira a completar les seves opcions de compra amb nous productes. Però la dieta o producte ‘plant based’ és la reacció i reinterpretació de la indústria al consum creixent de vegetals i plantes, però sense la rigidesa que emana del concepte vegà.
Del 4 al 7 d’abril
La revolució de la proteina vegetal ocupa la fira Alimentaria
Les tendències de consum, els nous productes i la tecnologia protagonitzen un saló professional que reuneix 3.000 expositors i almenys 100.000 visitants professionals

Temes:
El més llegit
- El canvi radical d'Antonio Orozco després de pesar 127 quilos: "El meu metge em va dir que em podien passar cinc coses"
- Desmantellada una xarxa de ciberestafes a tot Espanya que dirigia un estudiant de 19 anys des de Terrassa
- El jutge va repescar un nom
- El tràfic de fàrmacs per crear la ‘droga dels pobres’ s’expandeix a la zona més vulnerable de Barcelona
- Cop del Tribunal Suprem britànic a les dones trans