Pastas Gallo, Grupo Palacios o Angules Aguinaga són exemples de companyies d’alimentació que fa anys que estan en mans del capital risc, que han incrementat la seva aposta per aquest sector després de l’avenç del coronavirus. La pandèmia va implicar una separació radical per part dels inversors de negocis en bons i dolents en funció de la seva resistència als vaivens de l’economia. Una cosa que va treure del radar dels fons de capital risc els relacionats amb el turisme o l’hostaleria, però que va posar en el seu focus més que mai a altres com l’alimentació, la sanitat o la tecnologia.
Inversió
El capital risc es reforça en la indústria alimentària espanyola
Des de cítrics fins a begudes vegetals, els fons volen aprofitar els nous hàbits dels consumidors per ‘fer caixa’
Temes:
El més llegit
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- El primer gran ‘beach club’ de BCN obrirà al juny després d’una inversió de 15 milions
- La Seguretat Social enviarà aquesta carta a milions d’espanyols
- Remuntada històrica del Barça