Pastas Gallo, Grupo Palacios o Angules Aguinaga són exemples de companyies d’alimentació que fa anys que estan en mans del capital risc, que han incrementat la seva aposta per aquest sector després de l’avenç del coronavirus. La pandèmia va implicar una separació radical per part dels inversors de negocis en bons i dolents en funció de la seva resistència als vaivens de l’economia. Una cosa que va treure del radar dels fons de capital risc els relacionats amb el turisme o l’hostaleria, però que va posar en el seu focus més que mai a altres com l’alimentació, la sanitat o la tecnologia.
Inversió
El capital risc es reforça en la indústria alimentària espanyola
Des de cítrics fins a begudes vegetals, els fons volen aprofitar els nous hàbits dels consumidors per ‘fer caixa’

Temes:
El més llegit
- Ferran Adrià desvela a 'Col·lapse' la frase que li va dir Xavi Hernández: "Se'm va quedar sempre al cap"
- Ni Lidl ni Carrefour: aquest és el supermercat 'low cost' que arrasa a Espanya
- BCN traurà a concurs la Torre Ona de Glòries abans de final d’any
- Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Una criminòloga sentencia la personalitat de Rosa Peral: «Seductora, manipuladora i mentidera»