Pastas Gallo, Grupo Palacios o Angules Aguinaga són exemples de companyies d’alimentació que fa anys que estan en mans del capital risc, que han incrementat la seva aposta per aquest sector després de l’avenç del coronavirus. La pandèmia va implicar una separació radical per part dels inversors de negocis en bons i dolents en funció de la seva resistència als vaivens de l’economia. Una cosa que va treure del radar dels fons de capital risc els relacionats amb el turisme o l’hostaleria, però que va posar en el seu focus més que mai a altres com l’alimentació, la sanitat o la tecnologia.
Inversió
El capital risc es reforça en la indústria alimentària espanyola
Des de cítrics fins a begudes vegetals, els fons volen aprofitar els nous hàbits dels consumidors per ‘fer caixa’

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança