Punt de partida

El PERTE aplana el camí de Seat Martorell per fabricar cotxes elèctrics

  • El projecte liderat per Seat i el grup Volkswagen compleix amb tots els requisits per a la seva acceptació, cosa que suposarà que les fàbriques de Martorell i Navarra fabriquin cotxes elèctrics a partir del 2025

  • Ja fa dos anys que la companyia espanyola (Seat i Cupra) inverteix 5.000 milions d’euros per transformar les seves instal·lacions i a més de fabricar cotxes allotjaran part del procés de la producció de bateries.

Amb el reglament a la mà la planta de Seat a Martorell ja ho té tot per començar a fabricar vehicles elèctrics en un termini de quatre anys, abans del 2025. Amb la publicació avui les bases del PERTE per al desenvolupament del vehicle elèctric i connectat, per convertir Espanya en un ‘hub’ europeu d’electromobilitat, s’aplana el camí perquè la fàbrica de la companyia del grup Volkswagen lideri la transformació industrial del sector. El Govern ha desenvolupat el pla afinant tots els punts ja que es tracta del primer pla estratègic industrial d’aquest tipus que s’aprova a la Unió Europea.