Tot apunta que el sopar de Nadal d’aquest any serà sensiblement més car que el del 2020. Almenys així ho indiquen els preus de les subhastes efectuades a les llotges gallegues durant l’últim mes dels productes del mar que ompliran les taules en aquest període festiu. Tret de comptades excepcions, les espècies més populars dels banquets de Nadal a Galícia s’han encarit un 33% de mitjana al novembre i des d’inicis de desembre, respecte al mateix període de l’any anterior.
Panera de Nadal
El marisc gallec s’encareix un 33% per als àpats nadalencs

El més llegit
- La desgràcia que explica per què hi ha un escut del Barça a una finestra de Santa María del Mar
- Calor, por i avaries constants en un bloc de pisos públics de Barcelona: «Tenim una desprotecció total»
- Catalunya posa en prealerta el pla Inuncat davant la previsió de pluges intenses
- El fum dels incendis condiciona el temps a Catalunya i accelera la baixada de les temperatures
- El foc, entre el deliri i el delicte