Mobilitat elèctrica

Expoelectric, els vehicles elèctrics prenen l’Arc del Triomf de Barcelona

  • La desena edició d’Expoelectric comptarà amb 50 expositors i el suport de marques tan importants com Mercedes-Benz, Renault, Kia, Nissan i Hyundai, entre d’altres.

  • L’esdeveniment proposa l’exposició de vehicles, la prova i diverses activitats per descobrir la mobilitat elèctrica. L’entrada és gratuïta.

expoelectric-copia

A partir del dissabte 20 de novembre, l’Arc de Triomf de Barcelona torna a ser l’escenari triat per a la celebració d’Expoelectric, l’esdeveniment de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d’Europa. Durant el cap de setmana, aquesta mostra, que celebra el seu desè aniversari, oferirà 50 expositors de les principals companyies del sector, incloent-hi algunes de les marques més populars de l’automoció. Com sempre, l’entrada és gratuïta per a tots els públics.

Expoelectric arriba de la mà de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’àrea Metropolitana de Barcelona i compta amb la col·laboració de marques com ara Mercedes-Benz, Renault, Hyundai, Nissan, Kia, Lexus, Toyota, MG, Volkswagen, Dacia i Energica, entre d’altres, així com d’entitats com Volt-Tour, l’associació promotora del vehicle elèctric, i Mobilize, companyia dedicada a les solucions de càrrega per a vehicles elèctrics.

Volt-Tour, de fet, organitza una de les principals novetats de l’edició del 2021, una activitat que han batejat com a «Viu una experiència sostenible». Aquesta entitat proposa activitats que aniran des d’experimentar l’acceleració d’un patinet elèctric fins a bufar aire per comparar la concentració de CO2 dels pulmons del visitant amb un motor de combustió.

Experimentar la mobilitat elèctrica

Com cada any, els visitants trobaran als cotxes i en la possibilitat de provar-los el principal reclam d’Expoelectric. Aquest any s’exposaran vehicles com els Mercedes-Benz EQA, EQC i EQV, els híbrids Renault Captur E-Tech i Mégane E-Tech, el Hyundai Kona EV, l’Audi Q4 e-tron i el Toyota RAV Pluging, entre molts d’altres. Per descomptat, no hi faltaran els reis del segment, com el Renault Zoe i el Volkswagen ID. 3, ni novetats acabades de presentar com el Kia EV6. El sector de les dues rodes estarà representat per models com les Energica Esse Esse 9+ RS, EVa Ribelle i Ego, les Horwin CR6 i EK3 i les Arena Liberare i Rena S.

Per provar les motos i altres vehicles com ara bicicletes elèctriques i patinets, s’habilitarà un circuit tancat, mentre que els cotxes es podran provar en un circuit en trànsit obert per comprovar les seves qualitats en condicions de conducció real.