Ana Suria (Godelleta, València, 1966) no somiava ser enòloga quan va començar la llicenciatura en Farmàcia (Universitat CEU San Pablo). Va cursar el doctorat en aquesta ciència de la salut com el seu pare (l’avi era metge) i va ser número u de la promoció en el màster de Tecnologies dels Aliments. És natural de terra de vinyes i per això, seguint recomanacions de professors, es va especialitzar en les ciències relacionades amb el vi. No li ha anat malament.
Gerent i copropietària de Pago de Tharsys
Ana Suria: L’enòloga que va rellançar el cava des d’un garatge
Dirigeix un dels cellers autoritzats per elaborar l’escumós fora de Catalunya
Temes:
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- El futur hospital del Vallès Occidental crearà un barri
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"