Ana Suria (Godelleta, València, 1966) no somiava ser enòloga quan va començar la llicenciatura en Farmàcia (Universitat CEU San Pablo). Va cursar el doctorat en aquesta ciència de la salut com el seu pare (l’avi era metge) i va ser número u de la promoció en el màster de Tecnologies dels Aliments. És natural de terra de vinyes i per això, seguint recomanacions de professors, es va especialitzar en les ciències relacionades amb el vi. No li ha anat malament.
Gerent i copropietària de Pago de Tharsys
Ana Suria: L’enòloga que va rellançar el cava des d’un garatge
Dirigeix un dels cellers autoritzats per elaborar l’escumós fora de Catalunya

Temes:
El més llegit
- Una veïna de Sant Adrià s’enfronta a 25 anys de presó per matar la seva parella amb «118 ganivetades» simulant «un joc sexual»
- Carme Forcadell: "Sabíem que pagaríem un preu, però no que seria tan car"
- El futur Liceu Mar farà guanyar a BCN un nou passeig marítim
- El Reial Club Marítim es traslladarà amb el World Trade Center el 2028
- L’entrada d’una massa d’aire fred posa en alerta Catalunya