Francisco Coll reconeix que la informàtica no és una matèria que l’emocioni gaire. Per això, quan va acabar aquesta carrera a la Universitat d’Alacant i el seu pare, Joan Miquel Coll, li va proposar iniciar algun negoci junts, no s’ho va pensar dues vegades. El progenitor havia treballat tota la vida en laboratoris farmacèutics i sempre havia tingut la idea de crear una empresa familiar. A més, feia temps que tenia la vista posada en les fórmules d’un laboratori francès que es dedicava a desenvolupar tònics i altres productes a base d’aigua de mar, mitjançant una tècnica exclusiva de microfiltrat en fred.
Tècnica revolucionària
L’aigua de mar que recarrega Rafa Nadal
Quinton expandeix el seu negoci i incorpora probiòtics a la gamma de productes amb propietats per a la salut que elabora amb aigua marina

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança