Contra l’atur juvenil

Sánchez avança 600 milions d’euros en tres anys per subvencionar contractes per a joves

  • «La generació de la democràcia ens demana una oportunitat i el Govern l’hi donarà», promet el líder de l’Executiu al congrés de la UGT

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha avançat una inversió de 600 milions d’euros per subvencionar contractes de formació per a persones de menys de 30 anys. Així ho ha anunciat davant els afiliats de la UGT al Congrés que celebra la central aquests dies a València. Aquests 600 milions d’euros formen part del pla de xoc contra l’atur juvenil que serà finançat a través dels fons ja repartits pel Ministeri de Treball a les comunitats autònomes a finals d’abril. «La generació de la democràcia ens demana una oportunitat i el Govern l’hi donarà», ha promès Sánchez aquest dimecres des de València.

El líder de l’Executiu ha avançat el detall de part dels 1.800 milions d’euros que desplegarà, a través del Ministeri de Treball i les autonomies, durant els pròxims tres anys. Als 600 milions d’euros per donar diners a les empreses perquè contractin a menors de 30 anys se sumen 765 milions d’euros més per millorar la inserció laboral i polítiques d’ocupació directa. I a aquests se n’afegiran 452 més per donar formació en competències digitals a 997.000 joves, segons detallen fonts del Ministeri de Treball.

Temes:

Ocupació Joves