Acord amb els sindicats

Seat habilita teletreballar al 100% per a 5.500 empleats d'oficines

La firma automobilística pacta amb els sindicats que un terç de la plantilla pugui exercir al 100% des de casa durant les pròximes setmanes

respira-8 / daniaznar

Seat ha consensuat amb els sindicats que 5.500 empleats d’oficines de les instal·lacions a Catalunya puguin passar a teletreballar el 100% durant les pròximes setmanes. Així ho han confirmat fonts de la companyia, que donen compte de l’acord assolit amb les centrals per habilitar que un terç de la plantilla tingui la possibilitat d’operar els cinc dies a la setmana en remot. El teletreball és una mesura voluntària i reversible a la qual la Generalitat ha donat prioritat donades les últimes restriccions a la mobilitat, amb l’objectiu de reduir l’escalada de contagis.

«Amb aquesta iniciativa, la companyia vol contribuir a reduir la mobilitat de les persones per ajudar a contenir els contagis», han declarat fonts de Seat. Els sindicats van instar la setmana passada la direcció a ampliar els marges per treballar des de casa i finalment hi ha hagut acord entre les parts. Els empleats d’oficina dels cinc centres de treball de Seat a Catalunya ja disposaven d’un acord marc de teletreball (l’Smart Work), i el nou pacte amplia en dies i extensió entre la plantilla aquesta modalitat.

Temes:

Seat Teletreball