crisi de la covid

La SEPI inicia el reforç de la seva plantilla per gestionar els fons de rescat

L'organisme, adscrit a Hisenda, obre un procés de selecció per incorporar 50 treballadors temporals

monterook

La Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) ha obert un procés de selecció per reforçar-se de manera temporal amb 50 nous treballadors. Aquests estaran destinats a enfortir la capacitat operativa de l’organisme per atendre les necessitats derivades de la creació del fons de recolzament a la solvència d’empreses estratègiques. Un fons dotat de 10.000 milions d’euros i creat pel Govern en vista de la crisi de la Covid per salvar de la fallida companyies amb seu a Espanya.

Segons ha informat aquest dimecres la SEPI, la convocatòria de places està dirigida a titulats superiors per incorporar-se com a personal laboral temporal. Aquesta borsa alhora s’organitzarà en borses específiques, en funció dels perfils que figuren en les bases de la convocatòria. Aquesta borsa de treball estarà vigent fins al 30 de juny del 2021, amb l’única excepció que alguna de les persones contractades deixés de treballar-hi abans.

L’organisme, adscrit al Ministeri d’Hisenda, inicia el procés per reforçar la seva plantilla per articular aquestes inversions de fins a 10.000 milions d’euros. Aquesta injecció de recursos servirà per recolzar les companyies mitjançant la compra d’accions, deute o qualsevol altre instrument convertible en capital, però sempre que les mateixes empreses ho sol·licitin abans i com a opció d’últim recurs. Companyies com Duro Felguera o Air Europa ja han sol·licitat aquesta intervenció.