iniciativa

Calviño participarà en la sessió 'online' que substituirà la reunió anual del Cercle

En la jornada, el 26 de maig, intervindrà també el vicepresident executiu de la Comissió Europea, Valdis Dombrovskis

L'objectiu de l'entitat és que la trobada anual pugui celebrar-se durant el mes de setembre si ho permeten les condicions sanitàries

zentauroepp43620913 nadia calvi o180605142655

No hi haurà reunió anual del Cercle d’Economia aquest mes de maig com estava previst com a conseqüència de l’estat d’alarma pel coronavirus. Però hi haurà una sessió ‘online’ per omplir el buit i en la qual, el pròxim 26 de maig, intervindrà la vicepresidenta d’assumptes econòmic del Govern, Nadia Calviño.

La sessió, que celebrarà durant la tarda del dia 26, comptarà també amb el vicepresident executiu de la Comissió Europea, Valdis Dombrovskis, entre d’altres. Serà l’estrena de l’actual president del Cercle, Javier Faus, que pretenia que la tradicional reunió que cada any reuneix les elits econòmiques, empresarials i polítiques es fes de forma permanent a Barcelona. En els últims anys aquesta trobada tenia lloc a Sitges.

En la sessió telemàtica intervindrà també el president de CaixaBank i vicepresident del Cercle, Jordi Gual; i l’exminista de ciència i inversora en biotecnologia Cristina Garmendia.

El Cercle ha buscat com a títol d’aquesta sessió, que es portarà a terme el mateix dia en què havia de començar la reunió anual, ‘Reflexions polítiques, econòmiques i sanitàries sobre una pandèmia’. La intenció d’aquesta organització és fer la reunió anual al llarg del pròxim mes de setembre «si les condicions sanitàries ho permeten».