comunicacions

Nokia i LG Uplus impulsen una xarxa de transport IP completament automatitzada per a serveis 5G

El projecte d'automatització de xarxes per 'software' permet xarxes de transport 5G obertes i de múltiples proveïdors i menors costos

Nokia ha anunciat aquest dilluns que està treballant amb l’operador coreà LG Uplus per actualitzar el seu transport IP per a serveis 5G amb sistemes totalment automatitzats. L’automatització completa del servei obre la porta a accelerar el llançament de serveis 5G. Aquesta implementació d’automatització de xarxes definides per ‘software’ (SDN) està específicament dissenyada per a arquitectures de núvol 5G. Segons Nokia, el sistema és nou i permet «oferir una cartera en evolució de serveis 5G a consumidors i empreses de manera ràpida i a gran escala».

La solució de plataforma de servei de xarxa (NSP) és un enfocament flexible, modular i programable que facilita la integració d’encaminadors IP basats en FP4 de Nokia i múltiples plataformes de proveïdors per accelerar la implementació de serveis 5G. Malgrat poder incorporar equips de múltiples fabricants, el sistema respecta les expectatives d’amplada de banda, latència i resistència de l’estàndard 5G.

Per a l’operadora LG Uplus la incorporació de 5G suposa un canvi important per a la vida diària dels consumidors, ja que les xarxes de baixa latència obre la porta a aplicacions en temps real molt més fluides.

Temes:

Mòbils Empreses