EXPANSIÓ DEL CORONAVIRUS

La Generalitat recomana el teletreball per evitar contagis de coronavirus

Així mateix, al document es recomana proporcionar als empleats la informació necessària per dur a terme una correcta higiene i es desaconsella l'ús de màscares als treballadors

undefined12278546 madrid 05 02 2010 entrevista con el director del departament200217155530

El Consell de Relacions Laborals de Catalunya ha elaborat una guia amb recomanacions per a les empreses per fer front a l’expansió del coronavirus a Catalunya. 

Aquest organisme format per Govern, patronal i sindicats recomana pactar en les empreses mecanismes per promoure el teletreball com a mesura per evitar situacions de risc o contagi imminent. Al document, consensuat amb els agents socials, s’ha afegit també la recomanació de «posposar els viatges laborals». 

Així mateix, al document es recomana proporcionar als empleats la informació necessària per dur a terme una correcta higiene i es desaconsella l’ús de màscares als treballadors que no l’hagin d’utilitzar per prescripció mèdica. Als departaments de Recursos Humans se’ls insta a disposar d’un «nombre suficient» de dispensadors amb solucions hidroalcohòliques i mantenir actiu un bon sistema de ventilació. 

Catalunya compta ja amb 101 contagis des que va començar l’expansió del Covid-19. Aquest dilluns, després de la mort d’un home de 97 anys i una dona de 88, les víctimes mortals han ascendit a tres.