AL TRIBUNAL DE NOVA YORK

Els Estats Units presenten una acusació contra Huawei per conspiració

Demanen investigar a la companyia xinesa de telefonia i al seu director financer Meng Wanzhou

zentauroepp49524301 epa463 kuala lumpur malasia 22 08 2019 fotograf a de a190823125931 / FAZRY ISMAIL

Els Estats Units presenten una acusació contra la companyia xinesa de telefonia Huawei i el seu director financer, Meng Wanzhou, per conspiració per robar secrets comercials i xantatge. 

L’acusació presenta càrrecs contra la companyia per violar la llei anticorrupció (RICO) i conspirar per robar secrets d’estat comercials de les sis companyies de tecnologia nord-americanes més importants per créixer al mercat. 

Així mateix, la petició d’investigació inclou noves al·legacions sobre el paper de la companyia en països sancionats per Estats units com l’Iran i Corea del Nord. 

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si vol rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies pot descarregar-se les aplicacions de EL PERIÓDICO per a Android o IOS. Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.