POR DEL CORONAVIRUS

Nova baixa al Mobile: Amazon

L'organització del congrés realitzarà controls de temperatura, negarà l'accés als que procedeixin de la província xinesa de Hubei i exigirà als que arribin de la resta del país que demostrin que porten fora 14 dies

zentauroepp52149589 mobile mwc200209202103 / NACHO DOCE

Una nova baixa. El gegant tecnològic Amazon ha anunciat aquest diumenge que s’afegeix a NvidiaEricsson LG i no acudirà al Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a Barcelona, a causa de l’alerta sanitària mundial pel coronavirus. La baixa d’Amazon, que hi anava a particiar amb la seva divisió Amazon Web 

Services, se suma a les de l’estatunidenca Nvdia, la sueca Ericsson i la coreana LG.

«A causa del brot i les contínues preocupacions entorn del nou coronavirus, Amazon es retirarà d’exhibir i participar en el Mobile World Congress 2020, programat del 24 al 27 de febrer a Barcelona, Espanya», ha dit una portaveu d’Amazon.

Accés restringit i controls de temperatura

Els organitzadors del certamen, GSMA, que se celebra a Fira de Barcelona asseguren que han fet «tot el possible» per controlar el risc. A més, han assegurat que no permetran l’accés a la fira a viatgers que procedeixin de la província xinesa de Hubei, tots els que arribin del país asiàtic hauran de demostrar que han estat fora 14 dies abans, i realitzarà controls de temperatures.

GSMA habilitarà un telèfon gratuït 24 hores per atendre totes aquelles qüestions relacionades amb el coronavirus que plantegin els assistents al saló. Aquest número, el +34900772020, estarà operatiu del 12 al 29 de febrer i apareixerà a la part posterior de les acreditacions dels congressistes, en l’aplicació de l’MWC i en la senyalització al voltant de la Fira.

Aquesta és una de les mesures que adoptarà l’organització per ajudar a mitigar la propagació del virus en un esdeveniment que preveu atreure més de 100.000 assistents, bona part d’ells procedents d’Àsia.