Obertura al març

Bricomart inicia la contractació de 122 treballadors per a la seva nova botiga a Badalona

La multinacional especialitzada en la venda al detall d'articles de construcció i reforma preveu obrir el seu nou establiment al març

bricomart-parquing-c-filosofia-1

Bricomart, multinacional especialitzada en la venda al detall d’articles de construcció i reforma, ha iniciat un procés de contractació d’un total de 122 treballadors per al seu nou establiment a Badalona. L’empresa preveu inaugurar la botiga, ubicada al barri de Montigalà, el pròxim mes de març, i en el procés de selecció ja s’han presentat més de 500 persones, tal com ha fet públic la companyia en un comunicat. Els processos de contractació s’han realitzat en col·laboració amb els diferents serveis públics d’ocupació.

Aquesta multinacional d’origen francès s’ha instal·lat al barri de Montigalà, en una parcel·la de més de 19.000 metre quadrats. L’establiment comptarà amb dues plantes de venda al públic, una zona de càrrega de materials i un espai amb més de 400 places d’aparcament. Badalona és la quarta ciutat de Catalunya on té presència aquesta companyia.