acord

Aliança de Foment amb la patronal madrilenya

El pacte amb la CEIM busca la «complicitat» dels empresaris de les dues comunitats

zentauroepp50658049 economia foment ceim cepyme191030164646

Foment del Treball i la Confederació Empresarial de Madrid-CEOE (CEIM) han acordat iniciar una relació de col·laboració i treballar conjuntament en els reptes de les empreses en innovacióinternacionalització dimensió per guanyar competitivitat i eficiència als mercats internacionals.

Així s’extreu de la trobada que han mantingut aquest dimecres els seus presidents, Josep Sánchez Llibre i Miguel Garrido, respectivament, amb el conseller d’Economia, Ocupació i Competitivitat de la Comunitat de Madrid, Miguel Giménez, ha informat la patronal catalana en un comunicat.

Tots dos han considerat essencial per a l’economia espanyola que les empreses de Madrid i Catalunya busquin la complicitat, ja que abans són col·laboradors que competidors.

Sánchez Llibre ha destacat la trobada per treballar en termes comuns com la fiscalitat competitiva i un sistema de finançament eficient per atraure inversions i talent, i ha destacat que Catalunya i Madrid aporten el 40% del PIB.

Per la seva banda, Garrido ha remarcat que Catalunya és el principal client de Madrid i la comunitat madrilenya ho és de la comunitat catalana, i ha defensat la col·laboració entre empreses perquè siguin més competitives.

Giménez ha afirmat que Madrid està al costat dels empresaris i «amb la seguretat jurídica», i ha afegit que a la comunitat madrilenya li interessa una Catalunya forta.

Temes:

Patronal