TURISME

Mundosenior recorre adjudicació de l'Imserso i els viatges es retardaran

La unió d'empreses afirma que no tenia cap altra opció

17208284 591 / Joan Puig

L’embolic de l’Imserso no només continua, sinó que pinten bastos per alsviatgersMundosenior ha decidit recórrer aquest dilluns davant del Tribunal d’Administració de Recursos Contractuals (TARC) l’adjudicació del lot de costes a Mundiplan, per la qual cosa un nou escenari no només està sobre la taula, sinó que és molt probable: el retard de l’inici dels viatges per als més grans.

La comercialització dels viatges havia de començar a mitjans de setembre i el començament del programa, a mitjansd’octubre. No obstant, la decisió de l’UTE Mundosenior (Globalia i Barceló) és més que probable que desmunti el calendari.

Segons han confirmat fonts de pròximes a la negociació, Globalia ha presentat el recurs aquest mateix matí, al considerar que "no tenien cap altra opció". El motiu: consideren que la seva exclusió del concurs sobre aquest lot era per motius "esmenables", i per tant, el seu termini per al recurs acabava aquest mateix dilluns. En el cas de no recórrer, l’empresa podria haver-se vist en una situació de quedar-se sense el lot 1 (costa peninsular), però també sense el lot 2 (Balears i Canàries), el qual sí que els va ser adjudicat però per al qual Mundiplan encara pot presentar recurs.

El Govern esperava que no hi hagués recursos a la licitació dels viatges després que les dues empreses estan mirant de posar-se d’acord en com oferir els serveis, com per exemple intercanviar-se els lots de costes i illes.

Al voltant d’un milió de persones són clients cada any d’aquest programa.

Temes:

Turisme