Energia

Repsol vendrà llum i gas a El Corte Inglés

Els clients dels grans magatzems podran contractar aquests subministraments directament als centres

zentauroepp40394685 barcelona 03 10 2017 pol tica huelga parada general sect171003102145

Repsol comença a vendre llum i gas a El Corte Inglés. És a dir, a més de fer la compra d’alimentació i roba, els usuaris dels grans magatzems també podran contractar en les seves visites als centres els subministraments energètics de les seves llars, a través del Grup Repsol. Els primers a prestar aquest servei seran els centres de Sanchinarro, la Castellana i Alcalá de Henares, situats tots ells a la Comunitat de Madrid, segons va informar la companyia en una nota de premsa.

La companyia energètica va llançar el mes de novembre passat la seva filial Repsol Electricidad y Gas, que comptava, a finals de febrer, amb 810.000 clients. En virtut d’aquest acord, firmat aquest dimecres pels consellers delegats de les dues empreses –Josu Jon Imaz i Víctor del Pozo– els clients d’El Corte Inglés poden contractar des d’avui la llum i el gas amb el Grup Repsol, amb una tarifa "competitiva i individualitzada i descomptes en carburants", així com un xec d’El Corte Inglés de fins a 100 euros canviable en els seus comerços.

Aquesta oferta promocional d’electricitat i gas s’ampliarà a mitjans de juny a tots els clients que tinguin la targeta d’El Corte Inglés, que en l’actualitat superen els 11 milions, segons explica la nota. Així mateix, Repsol també llançarà a mitjans d’abril una oferta d’electricitat i gas als més de 90.000 empleats d’El Corte Inglés.

Pagar amb targeta Repsol

A més, aquest acord entre els dos gegants espanyols també inclou la possibilitat d’utilitzar l’aplicació de Repsol denominada Waylet als centres d’El Corte Inglés com a mètode de pagament a partir de mitjans de juny. Segons l’empresa, Waylet compta amb un milió de persones registrades.

A aquest acord entre les dues empreses s’hi suma el concurs de subministrament guanyat per Repsol Electricidad y Gas que el convertirà en el principal proveïdor energètic d’El Corte Inglés per nombre d’establiments (540), a partir de l’1 d’abril i per una durada de dos anys.