COMPRA PER INTERNET

Lidl obre la botiga 'online' de basar a tot Espanya

Després de la prova pilot de Madrid, porta Lidlonline.es a la resta de comunitats

tienda-online-lidl

La firma de distribució Lidl, una de les que més clients ha guanyat en els últims anys, ha tret la seva botiga ‘online’de la secció de basar a tot Espanya.

La companyia va iniciar fa ara gairebé un mes la prova pilot d’aquesta botiga dedicada a una de les seccions de més èxit, la de basar, a la Comunitat de Madrid. Ara la firma ha obert el producte a tot Espanya, per la qual cosa els clients de qualsevol punt del país poden ja adquirir, a través del web específic lidlonline.es, els articles de moda, jardineriallarlleurebricolatge, etc., que Lidl comercialitza periòdicament a les seves botigues sota les seves pròpies marques.

Per celebrar la posada en marxa de l’‘e-commerce’, Lidl llança una promoció especial per a les primeres setmanes, amb ofertes de fins al 50% en molts dels seus productes de basar.

Cada setmana, el client podrà adquirir a través de Lidlonline.es els mateixos articles de basar que Lidl posa a la venda a les seves botigues de forma temporal, i al mateix preu que als establiments. Tot i que els productes es poden reservar amb uns dies d’antelació, el subministrament a domicili no es realitzarà fins que el producte sigui en botiga, en la data de promoció prevista.

Les comandes tindran un cost d’enviament únic i senzill de 3,99 euros, independent del volum i el nombre d’articles sol·licitats, i un termini d’entrega màxim de tres dies laborals.

Temes:

Lidl