NOMENAMENT

Jesús Gascón, nou director general de l'Agència Tributària

Fins ara exercia com a inspector dels Serveis en el Servei d'Auditoria Interna de l'AEAT

zentauroepp43907324 jesus gascon180622173706

El Consell de Ministres ha nomenat aquest divendres director general del’Agència Tributària  (AEAT) Jesús Gascón Catalán, que fins ara exercia com a inspector dels Serveis en el Servei d’Auditoria Interna de l’AEAT, ha informat el Ministeri d’Hisenda.

Nascut a Saragossa el 1961, és llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa, a més d’inspector d’Hisenda de l’Estat, interventor i auditor de l’Estat i inspector dels Serveis d’Economia i Hisenda.

En l’AEAT i el Ministeri d’Hisenda ha sigut també director general de Tributs, director del Departament de Gestió Tributària i director adjunt del Departament d’Organització, Planificació i Relacions Institucionals, entre altres càrrecs.

El Consell de Ministres també ha nomenat secretari general de Finançament Autonòmic i Local Diego Martínez López, que ha sigut director general de Finançament i Tributs de la Junta d’Andalusia, investigador sènior en IPTS-Joint Research Centre de la Comissió Europea i professor titular de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla, entre altres càrrecs.

La nova directora general de Racionalització i Centralització de la Contractació és Paloma Rosado Santurino, en què fins ara tenia el càrrec de sub directora general de Coordinació i Gestió Pressupostària.

El nou Interventor General de l’Administració General de l’Estat és Pablo Arellano Pardo, que fins ara era el director general de Racionalització i Centralització de la Contractació.

El nou president del Tribunal Econòmic Administratiu Central és José Antonio Marco Sanjuán, fins ara president del Tribunal Econòmic Administratiu Regional de Castella i Lleó.