ECONOMIA DIGITAL

Foment i Barcelona Tech City preparen un espai per a emprenedors

Les dues entitats firmen un acord de col·laboració

zentauroepp43446607 economia el presidente de foment joaquim gay de montell 180522140951 / Sandra Lazaro

Foment del Treball Nacional i Barcelona Tech City han firmat un acord de col·laboració que, entre altres qüestions, estudiarà la possibilitat d’oferir un espai per a emprenedors similar al Pier 01 en les instal·lacions de Foment.

L’acord de col·laboració, segons ha informat Foment, preveu la creació "d’un nou espai per a emprenedors similars als que actualment té Barcelona Tech City per acollir ‘start-ups’ i emprenedors, així com corporacions, empreses i laboratoris d’innovació".

Segons altres fonts, les dues entitats estan treballant acutalment en el projecte, que consistiria a utilitzar alguna de les instal·lacions de Foment del Treball que actualment estan desocupades per establir un espai d’emprenedoria que aculli 'start-ups', tot que seria un espai "verticalitzat amb filosofia Pier", és a dir, dedicat a un sector en concret i on s’oferiria espai a empreses de nova creació del sector.

El Pier 01, ubicat al Palau de Mar, concentra ara més de 100 empreses i més de 1.000 professionals de diversos sectors. Segons el conseller delegat de Barcelona Tech City, Miquel Martí, l’associació busca, a més d’obrir altres Pier per la ciutat (espais de ‘start-ups’ de tots els sectors), "verticalitzar espais per sectors", és a dir, obrir altres llocs on s’acullin ‘start-ups’ però agrupades per sectors, de tal manera que es pugui crear a Barcelona "un gran campus digital". Blockchain, social, ciències de la vida, videojocs, movilitat, IoT o 'smart cities’són alguns d’aquests àmbits.

Temes:

Startups