RECONEIXEMENT

Mèxic condecora Francisco González

zentauroepp43349931 bbva gonzalez180516194358 / Jose Mendez

El president de MèxicEnrique Peña Nieto, ha distingit el president de BBVA, Francisco González, amb l’Orde Mexicà de l’Àguila Asteca, en la seva categoria de Placa, com a reconeixement a la seva trajectòria professional. En l’acte de lliurament de la condecoració, el president de BBVA va expressar la seva gratitud i es va mostrar confiat en el futur del país. «Mèxic està cridat a jugar un paper protagonista en el conjunt de les nacions». Ho té tot: recursos, persones entusiastes i treballadores, i ubicació geogràfica", va declarar.

Aquest orde és una distinció que atorga el Govern mexicà a escala internacional i que anteriorment han rebut, entre d’altres, el fundador de Microsoft, Bill Gates, o premis Nobel com Amartya Sen, Rigoberta Menchú i Nadine Gordimer.

BBVA compta en l’actualitat amb més de 36.000 empleats a Mèxic, 1.840 sucursals i 11.700 caixers automàtics, i a través dels seus canals digitals dona servei a 19 milions de clients. González va destacar que BBVA Bancomer també col·labora decididament amb la societat, perquè és "el contribuent fiscal més gran de Mèxic i destina un 1% del seu benefici a programes socials".

 

Temes:

BBVA