LLANÇAMENT

Apple llança un nou iPad amb suport per a Pencil

El dispositiu, que busca captivar el públic estudiant, té un disseny similar al de la seva versió anterior

apple

Apple ha donat a conèixer aquest dimarts un nou iPad. La companyia ha anunciat que posarà a la venda una nova tauleta iPad de 9,7 polzades que comptarà amb suport per a Apple Pencil, el llapis tàctil de la companyia. La companyia busca amb aquest llançament captivar no només el públic habitual, sinó també els estudiants.

El vicepresident de màrqueting de l'empresa, Greg Joswiak, ha sigut l'encarregat de revelar el producte, en una presentació educativa celebrada a Chicago. La firma ja compta amb 200.000 aplicacions educatives per a iPad.

Característiques i preu

El nou dispositiu, de disseny molt similar a l'actual versió, comptarà amb pantalla de 9,7 polzades, càmera de 8 megapíxels, touch ID, processador A10 Fusion, bateria amb durada de fins a 10 hores, GPS, compàs, giroscopi i acceleròmetre. El preu serà similar al de l'anterior iPad, però s'introdueix un descompte especial per a escoles. "El nou iPad incorpora el xip A10 Fusion dissenyat per Apple amb arquitectura de 64 bits com la dels ordinadors, una CPU un 40% més ràpida i un 50% més de rendiment gràfic per fer diverses tasques alhora", ha afirmat la companyia.

El nou iPad està disponible en plata, gris espacial i un acabat en or a un preu de venda a partir de 349 euros per al model de 32 GB amb wi-fi, i de 479 euros per al model de 32 GB amb wi-fi + connexió mòbil.

Els centres educatius podran comprar el nou iPad amb descompte, mentre que l'Apple Pencil es ven per separat al preu de 99 euros.

Temes:

Apple