campanya d'impostos

Així funciona l''app' de la declaració de la renda 2017

pantallazosaeat

L'app d'Hisendaapp per fer la declaració de la renda aquest any, tant en la seva versió Android com iOS, permet al ciutadà accedir a nous serveis per als quals es requereix identificació. S'accedeix a l'app, a més de per la mateixa aplicació després de la descàrrega a internet (Google Play i Apple Store), a través del codi QR dels documents rebuts d'Hisenda. Després cal identificar-se amb el número de referència més les dades personals requerides. Hisenda preveu que bona part de les declaracions d'aquest any es presentaran a través de l'aplicació mòbil

S'accedeix, després de la identificació, a les dades fiscals, la consulta de declaracions de l'IRPF d'exercicis anteriors, la presentació de la declaració o la consulta de l'estat de tramitació. S'incorpora la subscripció en el sistema d'avisos personalitzats que permetrà rebre a l'aplicació notificacionspush relacionades amb les seves declaracions. 

D'altra banda, també estan accessibles certs tràmits que no requereixen identificació d'usuari com la comprovació de la informació o la presentació de documentació en registre telemàtic. A més d'aquests tràmits també s'ofereixen altres serveis de tipus informatiu, com novetats generals i recerques.