Entrevista

Gay de Montellà sobre la suspensió de Cecot: "La política no hi té res a veure"

El president de Foment del Treball ha reiterat que la suspensió obeeix a incompliments de la normativa interna

Gay de Montellà confia que el pròxim president de Foment restableixi les relacions amb Cecot. / FERRAN NADEU

El president de Foment del TreballJoaquim Gay de Montellà, ha reiterat que la suspensió de Cecot com a membre de la patronal que presideix no respon a motius polítics, sinó a l'incompliment per part de l'entitat vallesana de la normativa interna de Foment del Treball.

"Les normes van ser aprovades menys pel vot favorable de l'organització de Terrassa i posteriorment es va veure que hi havia una col·lisió", ha explicat en una entrevista de Catalunya Ràdio en la qual ha demanat a Cecot que obri un període de reflexió i transparència, ja que no han presentat els comptes mercantils des de 2015.

Gay de Montellà ha criticat l'actitud expansionista de Cecot i ha explicat que quan ell ha d'entrevistar-se amb certs actors ho comunica a la CEOE: "Miro de seguir les normes".

La junta directiva de Foment del Treball va aprovar suspendre Cecot com a membre de la patronal fins a finals de 2018, quan finalitza el mandat de Gay de Montellà, qui ha previst que el seu successor reprengui la relació amb l'entitat de Terrassa: "Estic convençut que d'aquí a un any tindré la satisfacció que el pròxim president, si ho valora, digui de tornar a parlar amb Cecot".