LLANÇAMENT

HTC One A9: el nou vaixell insígnia del fabricant taiwanès de mòbils

Serà el primer terminal de fabricant amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat

El nou HTC One A9.

La companyia taiwanesa HTC va llançar ara fa alguns anys un terminal, l'HTC One, que realment va suposar un canvi i que va gaudir d'un èxit relatiu. Després de diversos intents amb vendes limitades, ara torna a la carta amb l'HTC One A9, el nou vaixell insígnia de disseny metàl·lic que recorda el de l'iPhone i amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat.

La companyia ha presentat aquest dimarts aquest nou 'smartphone', que sortirà a la venda el desembre d'aquest any a un preu que a Espanya podria rondar els 599 euros. "HTC, com a pioner en 'smartphones', va llançar el primer 'smartphone'  d'Android, el primer 'smartphone' de Windows, el primer 'smartphone' 4G i el primer 'smartphone' amb un cos únic de metall", ha assegurat Cher Wang, presidenta i consellera delegada de HTC en el llançament.

L'HTC One A9 es posarà a la venda en quatre colors: Carbon Gray, Opal Silver, Topaz Gold i Deep Garnet, i el seu disseny metàl·lic, de vores arrodonides i amb botó d'inici físic recorda, sobretot per la part del darrere, el de l'iPhone d'Apple. Disposa de pantalla d'Amoled Full HD de cinc polzades amb Gorilla Glass 4, i entre les novetats hi destaca la càmera del darrere de 13 megapíxels amb estabilitzador òptic, mode professional i mode manual. També incorpora tecnologia de so Sorround.

L'HTC One A9 inclou el nou processador Qualcomm Snapdragon 617 amb X8 4G integrat i  CPU de vuit nuclis de 64 bits. Es vendrà amb 16 Gb de memòria interna però ampliable via targeta.