AMPLIACIÓ DE CAPITAL

Villar Mir ven a Tyrus Capital el 7,23% d'OHL

El fons amb seu a Mònaco es converteix en el segon accionista del grup de serveis

El Grup Villar Mir ha venut a Tyrus Capital drets de subscripció d'accions de l'ampliació de capital de 1.000 milions que OHL té en marxa, que atorgaran al fons una participació del 7,23% en el grup de construcció i concessions una vegada culmini l'operació. El president i primer accionista d'OHL ha venut al fons d'inversió alternativa ('hedge fund') amb seu a Mònaco un total de 10,89 milions de drets de subscripció del total dels que li corresponen en l'ampliació per la participació del 59,5% que actualment té en el grup.

Els drets venuts estan valorats en uns 65,2 milions d'euros en funció del preu a què es negocien aquest dilluns. Cada dret de subscripció de l'ampliació equival a dos títols de nova emissió d'OHL, i amb això Tyrus podrà prendre 21,78 milions d'accions de la constructora equivalents al 7,23% del capital social resultant després de l'ampliació.

Després d'aquesta operació, el fons es converteix en segon màxim accionista d'OHL, mentre que Villar Mir, tot i que diluirà la seva actual participació fins al 52,27%, segueix garantint-se que, després de l'ampliació, comptarà amb almenys el 50,01% de la constructora i, per tant, amb el seu control.

De fet, el Grup Villar Mir encara compta amb un excés de drets de subscripció per mantenir aquesta participació, segons va notificar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, compta amb 458.415 drets sobrants, que donen dret a 916.830 noves accions d'OHL, equivalents al 0,30% del capital de l'empresa després de l'ampliació.

Temes:

OHL