COL·LOCACIÓ ACCELERADA

Lufthansa ven un 3% d'Amadeus per 388 milions d'euros

L'aerolínia alemanya mantindrà el 0,99% del capital del hòlding tecnològic per a la indústria turística

El grup Lufthansa ha venut una participació del 3% en Amadeus per un import total de 388 milions d'euros, mitjançant una col·locació accelerada, en què s'ha desprès de més de 13,4 milions d'accions, a un preu de 28,8 euros per títol, segons ha informat el hòlding tecnològic per al sector turístic en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Les accions de Lufthansa a Amadeus s'han venut a un preu inferior al del mercat, ja que ahir van tancar a 29,61 euros, davant els 28,8 euros de la col·locació, xifra que implica un descompte del 2,7%.

Segon accionista

Després de l'operació, l'aerolínia alemanya, fins ara segon accionista d'Amadeus, continuarà ostentant el 0,99% del capital social del proveïdor tecnològic, participació que controla a través del seu fons de pensions Malta Pension Invesments.

La venda, en què Barclays Bank i Goldman Sachs International han actuat com a entitats col·locadores, s'ha dirigit a inversors qualificats nacionals i internacionals.

Air France Finance, braç financer de la companyia francesa, ostenta actualment el 4,4% del capital social d'Amadeus i és el seu principal accionista.

Temes:

Lufthansa