Carmen Vizuete treballa a la parada Carnes Jordán, al mercat de La Llibertat (plaça de la Llibertat, 27). El filet Wellington és una recepta anglosaxona i es caracteritza per estar envoltat de pasta fullada. Hi ha diverses històries de l'origen de la recepta, però molts diuen que el seu nom ve del primer Duc de Wellington, conegut per guanyar la batalla de Waterloo contra Napoleó.
INGREDIENTS
Un filet de vedella
Làmina de pasta fullada
Xampinyons
Ceba
Pernil serrà
Paté
Ou
Oli
Sal i pebre
PREPARACIÓ
Traieu el greix al filet i salpebreu-lo. Lamineu els xampinyons i la ceba i salteu-los. Estireu la làmina de pasta fullada i unteu-la amb el paté. Repartiu-hi els xampinyons i la ceba per sobre i els talls de pernil serrà. Encengueu el forn a 180 graus perquè es vagi escalfant. Col·loqueu el filet a sobre dels ingredients i doblegueu la pasta fullada cobrint la peça de carn. Segelleu les vores perquè no s'obri i envernisseu la peça amb ou batut. Fornegeu-ho durant 40 minuts.
PRESENTACIÓ
Talleu la peça de pasta fullada a l'ample, en rodanxes. Serviu-ho acompanyat d'alguna salsa i patates al forn.