Erminia Pérez, propietària de la parada Carns Selectes Antonio Moreno, al mercat de la Vall d'Hebron, garanteix l'èxit d'aquesta senzilla recepta: mandonguilles en salsa verda.
INGREDIENTS
Carn picada de vedella i porc
Ou
All
Julivert
Pa ratllat
Llet
Farina
Sípies
Ceba
Vi blanc
Aigua
PREPARACIÓ
Prepareu la massa de les mandonguilles amb la carn picada, sal, ou, pa ratllat, all i julivert. Si la massa sembla dura, afegiu-hi una mica de llet.
En una paella amb un raig d'oli fregiu les mandonguilles arrebossades en farina a foc fort i aparteu-les. En el mateix oli, daureu la ceba tallada fina i incorporeu-hi una picada d'all i julivert. Banyeu-ho amb un got de vi blanc i un d'aigua. Afegiu-hi una cullerada de farina i les mandonguilles. Talleu les sípies molt fines i afegiu-les a la paella. Deixeu-ho coure 15 minuts, fins que la salsa s'espesseixi.