Marta Bach, dependenta i filla de la propietària de la parada Fruites i Verdures Nuri Gimeno del mercat de Sant Andreu, proposa un primer plat fàcil de fer i sobretot ideal per combatre els dies calorosos de l'estiu.
INGREDIENTS (4 persones)
1 meló madur
1litre d'aigua
2.5 ml de crema de llet
oli
sal
pebre
menta fresca
encenalls de pernil serrà
PREPARACIÓ
Peleu el meló i talleu-lo a rodanxes. A continuació, introduiu-les a la batedora amb una mica d'oli, sal i pebre. Quan la barreja estigui triturada, afegiu-hi crema de llet, i a continuació deixeu reposar la combinació al frigorífic. Després d'aproximadament una hora, condimenteu el plat amb encenalls de pernil serrà i afegiu-hi diverses fulles de menta fresca que donaran encara més sabor a aquest plat tan estiuenc.
MERCAT DE SANT ANDREU
Plaça de Mercadal, 41. Obre cada dia al matí i, a més, els divendres a la tarda.