Yolanda García,que treballa en una oueria del mercat de les Corts, explica una recepta molt senzilla, ous farcits, un nutritiu entrant que es prepara amb ous blancs, perquè, tal com explica García, tenen el rovell més gros i deixen més espai per al farciment.
INGREDIENTS (4 persones)
8 ous blancs
2 llaunes de tonyina
1 pot de maionesa
Olives verdes sense pinyol
Tires de pebrot al forn
PREPARACIÓ
Es couen els ous blancs i es deixen refredar. Després, una vegada pelats, es parteixen tots per la meitat i se'ls treuen els rovells, que s'aixafen amb una forquilla en un bol i es van barrejant amb tonyina, maionesa i petits trossos d'olives verdes sense pinyol. Quan s'ha aconseguit una pasta semicompacta, es van fent formes arrodonides per posar als ous partits, a l'espai que han deixat els rovells que hem tret. Una vegada omplerts tots els ous, es decora cada mig ou amb mitja oliva sobre una fina tira de pebrot al forn.