Manu López, xef del restaurant Freak&do (Restaurant i Copes), del qual és gerent Isaac Salmerón, ofereix aquest plat deliciós. El restaurant és al carrer Rubén Darío, 25-27.
INGREDIENTS (4 persones)
4 peus de porc partits
2 cullerades de pebre en gra i 2 de pebre fumat
2 fulles de llorer
1/2 ceba
3 grans d'all
1 botifarra de perol
150 grams de bolets de temporada
PREPARACIÓ
Es posen tots els ingredients en una olla amb 4 litres d'aigua, excepte la botifarra i els bolets. Es bullen d'una hora i mitja a dues a foc lent, fins que els peus quedin tendres. Es retira l'aigua i es deixen reposar, es desossen i trinxen i s'estenen sobre un paper film fins a aconseguir una massa compacta. Se salten els bolets i la botifarra sense la pell, es trosseja i s'estén sobre la massa dels peus. S'enrotlla intentant que quedi com un caneló. Es deixa refredar 15 minuts, i 15 més a la nevera. La salsa s'elabora amb porros i carquinyolis.