LA RECEPTA

Verat marinat a la planxa

Asun Ferrer talla els verats per marinar.

Asun Ferrer talla els verats per marinar.

Asun Ferrer, responsable de la peixateria Paleta, presenta un plat marinat, un menú versàtil que permet donar al peix un toc únic i especial.

INGREDIENTS (4 persones)

4 verats d'uns 200 grams cada un

Llimona

All

Julivert

Pebre vermell dolç

Sal

Oli

PREPARACIÓ

Amaniu el verat amb una barreja de sal, all, pebre vermell dolç i un raig de suc llimona. Deixeu marinar el peix durant unes dues hores. A continuació, col·loqueu el verat en una planxa molt calenta per fer el peix a foc lent, perquè d'aquesta manera no s'enganxa. Aneu donant la volta als trossos de peix i procureu que que quedi fet pels dos costats. També hi ha la possibilitat de preparar aquest plat al forn. Com a guarnició es pot optar per unes patates al forn acompanyades amb allioli o per unes verdures fetes a la planxa o al forn.