LA RECEPTA

Lluç amb salsa verda

Esther Martí mostra un apetitós lluç.

Esther Martí mostra un apetitós lluç.

Esther Martí, dependenta de la parada Peixos Frescos Santos del mercat del Carmel, recomana una recepta sana, completa i, a més, exquisida. Un plat amb el qual sempre es queda bé.

INGREDIENTS (4 persones)

1 quilo de lluç

500 grams de cloïsses

Farina

All

Julivert

1/4 de litre de brou de peix

Ceba

Oli

Sal

PREPARACIÓ

Enfarineu el peix, fregiu-lo i reserveu-lo en una safata. A continuació, heu de sofregir la ceba i afegir-hi una mica de farina. Una vegada estigui feta, afegiu-hi l'all i el julivert tallats molt fins. A part, heu de fer al vapor les cloïsses per obrir-les, colant el brou per evitar que tingui impureses. Després, incorporeu-hi el brou del peix. Quan bullin aquests ingredients, hi heu d'afegir el lluç i després les cloïsses i poseu-ho tot al foc durant uns 10 o 15 minuts. A aquesta recepta s'hi poden afegir uns espàrrecs blancs per a la presentació del plat.