Lola García Asensio, dependenta de la carnisseria Cartrad, presenta una recepta senzilla, que s'elabora en tot just una hora.
INGREDIENTS (4 persones)
400 grams d'arròs bomba
600 grams de vedella, tallada molt petita
1 llauna de bolets
Ceba i all
Vi per cuinar
Pebre vermell dolç
Safrà en fil
1 litre de caldo de vedella
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu els alls i la ceba. Després, la vedella, ben tallada en trossos petits. Sofregiu-ho tot durant uns 20 o 30 minuts amb vi de cuina per assegurar-vos que la carn queda ben tendra. Després, sofregiu l'arròs amb la carn, una vegada estigui al punt que necessita. Finalment, poseu-hi el safrà en fil, els bolets, el pebre vermell dolç i el caldo de vedella. Amb un bon arròs bomba, el plat hauria d'estar a punt per poder-lo degustar després d'uns 15-18 minuts de cocció, una espera que ben segur que val la pena.