LA RECEPTA

Lluç amb ceps i gambes

Mireia Agramunt mostra els ingredients del plat.

Mireia Agramunt mostra els ingredients del plat.

Mireia Agramunt Roig, de la peixateria Roig Ollé del mercat de Sants, ofereix aquesta setmana una recepta d'elaboració senzilla i que, a més a més, no necessita més de mitja hora de preparació. Els sabrosos ceps i les gambes enriqueixen encara més el gust d'un bon lluç fresc.

INGREDIENTS (4 persones)

Un lluç d'uns 1.250 grams

Quatre o cinc ceps

250 grams de gambes pelades

Oli

Sal

PREPARACIÓ

Hem d'obrir el lluç en filets. El posem damunt d'una safata amb una mica d'oli i el fiquem al forn preescalfat a 180 graus. Mentrestant, tallem els ceps en làmines i els fregim en una paella amb oli fins que quedin daurats. També saltarem les gambes. Quan el lluç estigui gairebé fet, posem a l'interior els ceps i les gambes i tanquem el peix. Pel damunt hi posarem l'oli utilitzat per fregir els ceps i les gambes.