LA RECEPTA

Gaspatxo

Susana Delgado mostra el gaspatxo i els seus ingredients.

Susana Delgado mostra el gaspatxo i els seus ingredients.

Susana Delgado, dependenta de Fruites Tino, parada del mercat de la Llibertat, explica la recepta amb què prepara el gaspatxo que ven, però també el que consumeix a casa. Ideal per als dies més calorosos.

INGREDIENTS (4 persones)

1 quilo de tomàquets vermells en branca

2 pebrots verds

1 pebrot vermell

1 cogombre

2 grans d'all

Mitja barra de pa

Oli

Vinagre

Sal

Pa torrat

PREPARACIÓ

Es posa el pa en remull. S'agafen les verdures (el pebrot vermell, el cogombre pelat, el tomàquet i els dos grans d'all) i es trituren totes juntes. Es bat tot amb l'oli, amb bastanta quantitat, i una mica de vinagre. Al final s'hi afegeix l'aigua, un litre aproximadament. Hi afegim la sal i ho corregim de vinagre fins que s'ajusti al nostre gust. A part, tallem a trossets petits un pebrot vermell, cogombre, ceba i pa torrat i els afegim.