LA RECEPTA

Lluç al forn amb patates i allioli

Laura Bescós mostra un lluç de la seva parada.

Laura Bescós mostra un lluç de la seva parada.

Laura Bescós, dependenta de la peixateria Masip, recomana un deliciós lluç. Un plat senzill que pot estar a punt en escassos minuts.

INGREDIENTS (4 persones)

1 lluç de dos quilos

6 patates

Salsa de tomàquet

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

1 ceba

Picada

Oli

Sal

PREPARACIÓ

Es fa el sofregit amb la salsa de tomàquet, la ceba, els pebrots verd i vermell, dos grans d'all i també la picada. Es tritura tot junt fins que quedi líquid. Es bullen les patates, es tallen en rodanxes i es posen en una safata. S'afegeix el sofregit i després es fa l'allioli. Es talla el lluç en diferents filets i es col·loca a sobre de les patates i del sofregit. Es fica al forn aproximadament 20 minuts a 190º. Quan faltin 5 minuts es posa l'allioli a sobre de cada filet.