Loli Mora, de la polleria G.M. del mercat de la Trinitat, recomana un sa i gustós guisat de pollastre.
INGREDIENTS (4 persones)
1 rodó de pollastre
2 pebrots verds
2 cebes
3 tomàquets madurs
1 cabeça d'alls
2 pastanagues mitjanes
2 galetes Maria
1 poma
1 tassa de picada
1 got de vi blanc
2 gots de caldo de pollastre
Oli i sal
PREPARACIÓ
Poseu oli en una cassola de fang i daureu-hi el pollastre. Trossegeu les cebes, els pebrots, les pastanagues, els tomàquets, els alls i la poma. Afegiu-los al pollastre, amb la picada, el vi blanc i les galetes i coeu-ho uns minuts. Afegiu-hi el caldo i deixeu-ho tot a foc mitjà una hora i quart. Retireu el pollastre, i quan estigui fred talleu-lo a medallons. Tritureu la resta d'ingredients i serviu-los com a salsa.